εμείς

η ομάδα μας

Είμαστε μια ομάδα με κοινό σημείο αναφοράς τη θέληση για παροχή βοήθειας.

Εμπνευσμέν@ απο την ιστορία της ιδρύτριάς μας, συστήσαμε το  “ένα εμείς” για να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά και να ενισχύσουμε το έργο υφιστάμενων  Σωματείων, Οργανισμών ή/και ατόμων.

το έργο μας

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην κοινωνική προσφορά και αλλαγή οργανώνοντας δράσεις μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Κάθε χρόνο επιλέγεται απο τα Μέλη μας μια διαφορετική θεματική.

το όραμά μας

Η ομάδα του "ένα εμείς" ολοένα και να μεγαλώνει, θέτοντας έτσι γερά θεμέλια για τη συνέχεια των συλλογικών δράσεων. Σκοπός είναι οι δράσεις μας να κινητοποιήσουν περισσότερους ανθρώπους που θα συμβάλουν στο έργο μας. Έμπρακτα και ενεργά.


Με την ενεργό συμμετοχή όλων των Μελών ενισχύουμε την αλληλεγγύη, αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα, ευαισθητοποιούμε τη σημασία της συνεισφοράς.

η ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκίνησε πολύ πριν την συνειδητοποιήσουμε.


Ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2016 όταν η ιδρύτρια και οραματίστρια του "ένα εμείς" Κωνσταντίνα Καρακώστα διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkins. Τότε όμως δεν υπήρχε ούτε το όνομα και σίγουρα ούτε η δομή ενός Σωματείου. Για εμάς υπήρχε μόνο η ανάγκη να δράσουμε.


Όταν λοιπόν η Κωνσταντίνα ξεπέρασε τον κίνδυνο ανακοίνωσε ένα κάλεσμα για οικονομική στήριξη ενός  Σωματείου, θέλοντας να ανταποδώσει τα όσα της είχαν δοθεί. Μετά απο αυτό, έχοντας την επιθυμία να συνεχίσει να προσφέρει, ανακοίνωσε ένα ακόμη κάλεσμα. Και μετά  ένα ακόμη  και μετά ένα ακόμη.


Η ιστορία μας ξεκινάει όταν παρακινούμεν@ απο το σθένος της Κωνσταντίνας ανταποκριθήκαμε σε κάθε κάλεσμα της. Έτσι ξεκίνησε το "ένα εμείς".