2018
τρέχω για τις ευχές τους

Το 2018 ήταν η πρώτη χρονιά μετά τις χημειοθεραπείες της ιδρύτριας και οραματίστριας  Κωνσταντίνας και όταν έλαβε τα καθαρά ιατρικά της αποτελέσματα αποφάσισε να διοργανώσει αυτό που -εν τέλει- θα αποτελούσε την πρώτη δράση  για τη δημιουργία του "ένα εμείς".

Μαζί με την αδερφή της και μια ακόμη φίλη συμμετείχαν στο Tough Mudder στο Λονδίνο, μια πορεία 20 km με 25 διαφορετικά εμπόδια συμπεριλαμβανομένου εμπόδια με ηλεκτροσόκ, γέφυρα από σχοινιά, διάσχιση λίμνης με αιωρούμενους κρίκους, βουτιά σε λίμνη από πάγο και άλλα. Σκοπός ήταν η οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Ένα Όνειρο, Μια Ευχή που είχε στηρίξει την Κωνσταντίνα κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών της.

Η δράση είχε στόχο να μαζευτούν £1. 000 σε ένα μήνα. Ο στόχος αυτός ολοκληρώθηκε μέσα στις τέσσερις πρώτες μέρες. Στην περίοδο του ενός μηνός και με την υποστήριξη πολλών φίλων αλλά και αγνώστων, η ομάδα μας καταφέραμε όχι μόνο να διπλασιάσει τον αρχικό στόχο αλλά σχεδόν να τριπλασιάσει το ποσό μαζεύοντας εν τέλει £2.860.

Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για το  "ένα εμείς" 

Η Κωνσταντίνα ανακαλεί:


΄΄Θυμάμαι τότε είχα πει πως όπως δόθηκε σε μένα η ευκαιρία να ζήσω την ευχή μου και

περήφανα να προσπαθώ για τις ευχές κάποιων άλλων, έτσι και ο καθένας και η καθεμία από εσάς μπορεί να κάνει το ίδιο΄΄.


Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη δράση που έμελλε να θέσει τις βάσεις  και να μας κάνει να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα της έμπρακτης συνεισφοράς. 

Προς Οικονομική Ενίσχυση